FROMM Group

FROMM suunnittelee ja valmistaa monenlaisia pakkausjärjestelmiä. Tuotevalikoimaan kuuluvat vannehtimiskoneet ja -laitteet, lavakäärintäkoneet, patentoitu Airpad ilmatyynyjärjestelmä sekä tarvittavat käyttömateriaalit.

Perheyrityksen menestystarina

Vuonna 1947 perustetun sveitsiläisen perheyrityksen liikevaihto on yli 170 miljoonaa euroa, ja konserni työllistää maailmanlaajuisesti lähes 800 työntekijää. Yli 30 eurooppalaisen, pohjois- ja etelä-amerikkalaisen, etelä-afrikkalaisen ja aasialaisen tytäryhtiönsä sekä lukuisten yhteistyökumppaniensa ansiosta FROMM pystyy takaamaan asiantuntevan ja nopean asiakaspalvelun sekä huoltopalvelun kaikkialla maailmassa. FROMMin vuosikymmenten mittaisen menestyksen pohjalla on alusta alkaen ollut perinteisten arvojen: asiakasläheisyyden, laadukkuuden, jatkuvuuden, riippumattomuuden ja ympäristötietoisuuden toteuttaminen.

Tuotekehitys ja suunnittelu

FROMM-tuotekehitysyksikössä kokenut insinööriryhmä kehittelee jatkuvasti uusia tekniikoita ja tuotteita uudenaikaisimpia 3D-CAD-ohjelmistoja apunaan käyttäen. Modernit testausmenetelmät takaavat FROMM–tuotteiden tunnetusti korkeiden laatuvaatimusten täyttymisen.

Tuotekehitys ja suunnittelu Saksassa.

Koneiden ja laitteiden valmistus

FROMM-tuotantolaitoksissa valmistetaan laitteita ympäri vuorokauden. Koulutetut asiantuntijaryhmät valmistavat tietokoneohjatuilla koneilla FROMM-tuotteita korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Kaikki koneet ja laitteet testataan ennen toimitusta. Yritykselle on myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti.

Koneiden ja laitteiden valmistus Italiassa ja Slovakiassa.

Polyesterivanteiden ja Airpad-kalvojen valmistus

FROMM-tuotantolaitoksissa valmistetaan uusimman teknologian mukaisilla ekstruusiolinjoilla STARstrap™ -muovivanteita. Niiden valmistuksessa käytetään ainoastaan kierrätettyä materiaalia. Nämä vanteet takaavat FROMM -koneilla ja -laitteilla suoritettavan vanneh-timisen korkean laadun. Puhalluskalvolinjoilla valmistetaan eri Airpad–kalvotyyppejä. Tehtaille on myönnetty ISO 9001- ja ISO 14000 -sertifikaatit.

STARstrap TM -polyesterivanteiden valmistus Saksassa, Chilessä ja Thaimaassa

 

Tästä FROMM-konsernin kansainvälisille sivuille