Fromm-tuotteilla tavarasi turvallisesti ja ehjänä perille

Fromm Pakkaus Oy on Espoossa toimiva, vuonna 1991 perustettu, sveitsiläisen FROMM -konsernin omistama myyntiyhtiö. Toimimme koko Suomen alueella ja lisäksi harjoitamme vientiä Baltian maihin.

Tuotteemme

Tuotevalikoimaamme kuuluvat vannehtimiskoneet ja -materiaalit, käärintäkoneet ja –kalvot sekä AIRPAD® –koneet ja  kalvot. Kaikille tuotteillemme on myös huolto ja varaosapalvelut Suomessa. StarStrap™ -polyesterivanteemme ja usean eri valmistajan teräsvanteet muodostavat myymiemme käyttömateriaalien perustan. Korkealaatuiset ja innovatiiviset tuotteemme mahdollistavat kustannustehokkaan tuotannon.

Asiakkaamme

Asiakaskuntamme muodostuu kaikkien teollisuusalojen edustajista: pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme metalliteollisuudesta, metsäteollisuudesta, elintarvike- ja kosmetiikkateollisuudesta, erilaisista kaupan alan logistiikkayrityksistä pienimpiin puusepän verstaisiin kunkin osa-alueen vaatimalla tavalla ja erityispiirteet huomioon ottaen. Yli puolivuosisatainen kokemuksemme erilaisissa pakkaamiseen liittyvissä kysymyksissä antaa meille vankan taustan asiakkaidemme erityisongelmien ratkaisuissa.

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on tarjota kaikille asiakkaillemme kustannustehokkaimmat ratkaisut uudessa muuttuvassa ja haasteellisessa ympäristössä. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme voidaksemme yhä paremmin ja nopeammin palvella eri teollisuuden aloja uusien muutosprosessien edessä. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseemme ja siksi asiakkaidemme palaute on meille ensiarvoisen tärkeä, jotta voimme aina löytää optimaaliset ratkaisut kullekin käyttöalueelle.

”Suomen vahvimmat”

Yritys on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen,
johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys.